05-04-2023. ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ


Ορκωμοσία διπλωματούχων του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

 

Η τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τρίτη 16-05-2023 και ώρα 11:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ στην Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων.

Η προσέλευση στο χώρο της τελετής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα, καθώς είναι η δήλωση της παρουσίας με την επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ή στρατιωτική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ).

Ο κάθε ορκιζόμενος θα πρέπει να έχει το δικό του στυλ  για την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας.

Όσοι απόφοιτοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τελετή που πρέπει κατά το χρονικό διάστημα από 06/04/2023 έως 20/04/2023 να εισέλθουν στη σελίδα https://students.duth.gr με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό και να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στην Ορκωμοσία, ακολουθώντας τη διαδρομή Βαθμολογία > Προϋποθέσεις Πτυχίου >Αίτηση για Ορκωμοσία, προκειμένου να συμπληρώσουν και να αναρτήσουν :

  1. την αίτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία (συντάσσεται στο τέλος της ανακοίνωσης )
  2. το υπηρεσιακό σημείο υπογεγραμμένο από τις υπηρεσίες του Δ.Π.Θ. (επισυνάπτεται στο τέλος της ανακοίνωσης )
  3. το καταθετήριο πληρωμής για την έκδοση παπύρου (πληροφορίες στο τέλος της ανακοίνωσης) ή την υπεύθυνη δήλωση ( υπογεγραμμένη ως άνω ) για τη μη έκδοση του.

Απαραίτητη προϋπόθεση  για την ορκωμοσία είναι να έχουν τακτοποιηθεί  μέχρι τις 20/04/2023  οι εκκρεμότητες (εφόσον υπάρχουν) με τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου:

  • Βιβλιοθήκη (διάλεξη και διπλωματική εργασία)
  • Φοιτητική Εστία (να μην υπάρχει στέγαση εφόσον έγινε χρήση)
  • Επιστροφή της ακαδημαϊκής ταυτότητας (ΠΑΣΟ) ή σε περίπτωση απώλειας, αποστολή της δήλωσης απώλειας.

Τις επόμενες ημέρες (της ορκωμοσίας) οι διπλωματούχοι θα μπορούν να παραληφθούν από τη σελίδα https://studs.duth.gr παρακάτω ψηφιακά υπογεγραμμένα πιστοποιητικά:

  • Αντίγραφο διπλώματος
  • Βεβαίωση Η/Υ
  • Αναλυτική βαθμολογία
  • Παράρτημα Διπλώματος (στην ελληνική και αγγλική γλώσσα) για όσους έχουν εισαχθεί στο Τμήμα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017
  • Βεβαίωση Integrated master

Σημειώνεται ότι οι διπλωματούχοι θα ενημερωθούν με email όταν τα παραπάνω πιστοποιητικά υπάρχουν.

Έκδοση διπλώματος σε περγαμηνή (ΠΑΠΥΡΟΣ)

Οι απόφοιτοι που επιθυμούν την έκδοση του διπλώματος σε περγαμηνή (πάπυρος) θα πρέπει να ακολουθήσουν την εξής διαδικασία:

  • Κατάθεση του ποσού των πέντε (5) ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας Αξιολόγησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Δ.Π.Θ. GR88 0172 3530 0053 5304 5938 717 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
    ΠΡΟΣΟΧΗ : Στην απόδειξη των καταστάσεων που πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η αιτιολογία «Έκδοση μεμβράνης πτυχίου και το όνομα του/της αποφοίτου.

Κατάλογος με τους αριθμούς του μητρώου που θα λάβουν μέρος στην ορκωμοσία θα αναρτηθούν οι επόμενες μέρες.

Οι φοιτητές που δεν θα παραβρεθούν θα πρέπει να ενημερώσουν έγκαιρα τη Γραμματεία στο info@arch.duth.gr . Όσοι δεν λάβουν μέρος στις 16/05/2023 θα έχουν το δικαίωμα να ορκιστούν στην επόμενη ορκωμοσία.

Αίτηση-Υπεύθυνη-δήλωση-για-ορκωμοσία

Υπογραφές από ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ