Δωρεάν πρόγραμμα «WOMENTORS: Ενδυνάμωση Νέων Γυναικών»


Σας ενημερώνουμε για το δωρεάν πρόγραμμα «WOMENTORS: Ενδυνάμωση Νέων Γυναικών», το οποίο έχει ως κύριο σκοπό του την πολύπλευρη ενδυνάμωση γυναικών ηλικίας 18-35 ετών σε όλη τη χώρα, ώστε να ενισχυθούν, να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της ζωής τους, με δεδομένο ότι η χώρα μας βρίσκεται ακόμα στη τελευταία θέση μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των γυναικών. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα επιμορφωθούν φοιτήτριες, οι οποίες με τη σειρά τους θα προσφέρουν ενδυνάμωση σε άλλες νέες γυναίκες.

 

Τα σεμινάρια θα προσφερθούν διά ζώσης σε 12 πόλεις της Ελλάδας, αλλά και διαδικτυακά, για τις γυναίκες που δεν μπορούν να τα παρακολουθήσουν διά ζώσης στις συγκεκριμένες πόλεις. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά τεσσάρων ημερίδων, διάρκειας 7-8 ωρών έκαστη, που θα γίνουν σε Σαββατοκύριακα, στις εξής πόλεις: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Μυτιλήνη, Πειραιάς. Οι γυναίκες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια διαδικτυακά θα συμμετάσχουν σε μια σειρά 10 σεμιναρίων μέσης διάρκειας 2-3 ωρών έκαστο.

 

Παρακάτω θα βρείτε την φόρμα συμμετοχής στην οποία μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους οι φοιτήτριες που θέλουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια του προγράμματος.

 

Αίτηση Συμμετοχής στα Δωρεάν Σεμινάρια Ενδυνάμωσης WOMENTORS 2022-23 (google.com)

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Ξανθοπούλου Μαρία

Διαχειρίστρια προγραμμάτων

Ίδρυμα Λαμπράκη